Servicii

Webdesign

Webdesign

Te ajutam sa arati bine in online, atat la suprafata cat si in back- end, pentru ca tu sa obtii clienti fericiti si pozitii bune in Google.
Online Marketing

Online Marketing

Optimizam site-ul odata cu procesul de realizare, astfel incat acesta va fi usor de gasit pe internet.
E-Commerce

E-Commerce

Opteaza pentru platforma de comert electronic Delphi. Lanseaza vanzarile online in mai putin de o zi.
Flyer Design

Flyer Design

Realizati flyer-ul dumneavoastra la o echipa de designeri mass - media profesionisti, foarte comod si potrivit dorintelor dumneavoastra.
Logo Design

Logo Design

Va realizam logo-ul dumneavoastra personal, exact potrivit dorintelor dumneavoastra. Nu asteptati, adresati-va noua, sunteti bineveniti.
Visitenkarten

Visitenkarten

Va oferim diverse servicii de design grafic - de la carti de vizita pana la dotarea completa a firmei.

Responsives
Webdesign

Responsive

In era digitala contemporana smartphone-urile, tabletele si alte dispozitive similare devin tot mai importante. In prezent nu doar comertul, ci si rezervarea si contractarea serviciilor sau simpla consultare de informatii au loc In mediul online.

Pentru a exploata la maxim prezenta dvs. online, este important ca pagina dvs. principala sa poata fi vizualizata si folosita In mod optim pe orice aparat.

In acest caz cuvantul magic este Interactivitate - astfel va puteti asigura de faptul ca pagina dvs. este afisata In mod optim pe toate dispozitivele.

Continut profesional transpus In standardele web HTML 5 si CSS3, fiind astfel garantata afisarea interactiva si ajustarea perfecta a paginii web pentru utilizare optima pe orice dispozitiv smart..