Blog


Blog
6 Martie 2016, 12:45In Web designBy Admin

10 motive ca sa investiti in design adaptabil

Experienta utilizatorilor inalta, mai putine investitii in materie de suport a website-ului, avantaj concurential, pozitie mai inalta in Google, aceasta sunt doar cateva dintre motivele care spun sigur ca orice website in era digitala trebuie sa aiba un design adaptabil pentru orice tip de dispozitiv.


In articolul de mai jos gasiti 5 motive care o sa va faca sa investiti cat mai curand intr-un website cu design adaptabil, desigur daca n-ati facut-o inca:

A venit timpul erei digitale – deisgnul adaptabil este unul dintre cele mai puternice trenduri ale secolului XXI, iar website-urile in aceasta era trebuie sa devina mai accesibile si mai adaptabile pentru a tine piept concurentei;


Experienta consumatorilor – este unul dintre cei mai importanti factori care trebuiesc luati in considerare daca aveti un website. Daca utilizati un design adaptiv grupul dvs tinta de clienti va fi multumit si va exista probabilitatea ca mereu se va intoarce la dvs pe website pentru a efectua o noua cumparatura sau pentru a va rasfoi blogul nestingherit.


O pozitie mai favorabila in Google – inca in anul 2015, Google a anuntat schimbarea majora pe care a efectuat-o in materie de indexare. Acum Google nu mai plaseaza website-urile pe anumite pozitii daca aceste wesbite-uri nu au un design adaptabil.


Tot mai multi clienti utilizeaza dispozitivele mobile pentru a naviga pe internet, pentru a utiliza retelele sociale. In 2014 pentru prima data traficul de pe dispozitivele mobile a intrecut traficul de pe dispozitivele statice.


Veti creste numarul de lead-uri, dar si de clienti. Clientii sunt placut surprinsi cand companiile au grija de ei si de experientele pe care le traiesc. Tocmai de aceea un design adaptabil este o masura potrivita pentru a avea grija de experienta digitala a clientilor.


Designul adaptabil in combinatie cu usabilitatea, accesibilitatea si continutul valoros este cocktailul perfect pentru clientii dvs.