Blog


Blog
13 Martie 2016, 20:05In Publicitate OnlineBy Admin

7 recomandari pentru cei ce creeaza continut

Continutul de calitate, asta este unul dintre lucrurile foarte importante in orice sfera de activitate. Fara continut, nu puteti fi vizibili, nu puteti face reclame, pentru ca orice fel de informatie trebuie sa aiba un anumit continut.

De multe ori, insa, lucrul asupra continutului nu se limiteaza numai la crearea a ceva cu totul si cu totul nou, dar se mai extinde sa si cautati, adunati si sa faceti publice postarile anterioare. Continutul poate adauga valoare, chiar si unei informatii invechite. Dar cum sa faceti continutul ca sa fi atractiv si efectiv? Mai jos, gasiti cateva recomandari care o sa va ajute sa creati content cat mai atractiv:

Utilizati o cantitate mare de cuvinte cheie. Cuvintele chei o sa contribuie la cresterea traficului pe website-ul dvs, pentru ca o sa fie mult mai bine indexat de catre motoarele de cautare;

Scurtati URL-ul, pentru aceasta utilizati servicii cum ar fi: bitly.com sau google.

Utilizati cifre in postarile dvs. Cercetarile au demonstrat ca titlurile care contin cifre sunt cu 36% mai efective, decat cele care nu contin cifre.

Textul trebuie sa contina imagini. Imaginile sunt mult mai atragatoare, ele pot atrage cu 300% mai multi cumparatori decat postarile textuale. Cele mai potrivite culori pentru a atrage atentia utilizatorilor sunt: rosu si portocaliu;

Butoanele retelelor sociale. Utilizarea acestora va creste traficul cu 27%.

Utilizati fotografii calitative. Acestea va vor aduce cu 121% mai multe like-uri si distribuiri.

Fiti laconic si scurt. Acest tip de continut este mai atractiv.