Blog


Blog
7 Aprilie 2016, 16:55In Optimizare SEOBy Admin

Ce inseamna SEO?

SEO dupa cum bine stim este o tehnica eficienta care poate ajuta website-urile sa ajunga in topurile motoarelor de cautare. Acum cand pe online exista miliarde de website-uri a aparut o necesitate inevitabila cand continutul trebuie adaptat foarte bine ca sa fie indexat de catre motoarele de cautare. in articolul de mai jos vom descoperi mai bine ce inseamna SEO si cine are nevoie de aceasta optimizare.

SEO este o industrie relativ noua, dar care s-a dezvoltat vertiginos o data cu trecerea promovarii, vanzarii produselor, serviciilor pe online. Aceasta trecerea a generat necesitatea de a creste vizibilitatea website-urilor pentru motoarele de cautare, pentru ca acum aproape oricine cauta informatii despre orice, produse, muzica, calatorii, haine cu ajutorul motoarele de cautare. Iar sa fii pe primele pozitii in Google inseamna foarte mult, de obicei foarte putini acceseaza si celelalte pagini.

Optimizarea SEO poate fi efectuata prin doua cai:

SEO intern – ceea ce inseamna ca toate masurile sunt aplicate nemijlocit pe internul website-ului care trebuie sa aiba o pozitie mai buna in motoarele de cautare. SEO intern include o serie de elemente cum ar fi: elaborarea de titluri, descriere, prelucrarea imaginilor si optimizarea acestora, marirea vitezei de incarcare a website-ului, eliminarea diferitor erori, optimizarea URL-urilor sau legaturilor de pe interiorul site-ului. Per general, asta ar insemna imbunatatirea user experience, daca vreti.

SEO extern – se refera la toate metodele aplicate in afara wesbite-ului: numarul si calitatea linkurilor sau legaturilor catre website-ul analizat, prezenta pe retelele sociale, cum ar fi – Facebook, Twitter, Instagram, Google+ etc, credibilitatea website-ului si autoritatea surselor unde sunt prezente legaturile catre website.Cine trebuie sa faca SEO?

Practic oricine are conexiuni in lumea digitala, afacerile globale, orice companie care a investit resurse in crearea unui website. Daca vreti SEO o sa va ajute sa intretineti acest website si pe termen lung dupa eforturi depuse constant va veti putea bucura de popularitate in randul vizitatorilor.