Blog


Blog
15 Mai 2018, 16:29In Optimizare SEOBy Admin

Cat de important? este calitatea SEO-ului in web design?

Oamenii intra online in cautare de informatii si asta inseamna ca firma ta are nevoie de o prezenta online puternica. Multi utilizatori au nevoie sa se informeze inainte de a face o cumparatura. Iata de ce afacerea ta are nevoie de un site care sa apara pe prima pagina in rezultatele cautarilor. Site-urile reprezinta companii si au capacitatea de a determina daca utilizatorii vor fi sau nu receptivi la ele.


Rezultatele cautarilor

Sa ai un site este important, dar pentru ca acesta sa iti ajute afacerea sa devina mai profitabila trebuie sa fie vizibil in rezultatele cautarilor ori de cate ori cautarile au loc utilizand anumite cuvinte cheie. Acest lucru se bazeaza pe tendinta oamenilor de a cauta in conformitate cu ceea ce cauta, un produs sau un serviciu.
Site-urile care nu apar pe prima pagina a rezultatelor motoarelor de cautare pot fi considerate ca si inexistente. Acesta este motivul pentru care trebuie sa te asiguri ca site-ul tau este in varf cu anumite cuvinte de cautare, astfel incat motoarele de cautare il vor plasa mai sus fata de alte site-uri care sunt legate de aceleasi cuvinte cheie. SEO include o varietate de factori si joaca un rol major in web design.


Valoarea CEO

Web designul si SEO lucreaza impreuna si tot mai multi web designeri opteaza sa integreze SEO-ul atunci cand proiecteaza site-uri. Este esential pentru proprietarii de afaceri sa stie cat de important este SEO-ul in web design si valoarea pe care o adauga procesului de proiectare.
Un web design care este compatibil cu SEO va atrage probabil un trafic mai mare. Un site poate fi atractiv, dar daca nu este prietenos fata de motoarele de cautare atunci restrictionati abilitatea motoarelor de cautare importante de a-i accesa continutul.


Continut, cuvinte cheie si linkuri

Continutul paginilor tale web este esential pentru succesul SEO. in timpul procesului de constructie a site-ului, este recomandabil ca web designer-ul sa stie cu ce se ocupa afacerea ta. Asta face posibila selectarea unei liste de cuvinte cheie in faza initiala de proiectare, in functie de ce cuvinte vor folosi probabil utilizatorii atunci cand cauta informatii legate de site.
Continutul este esential in SEO, dar trebuie sa fie folosit corect, pentru a se evita practicile lipsite de etica, care ar putea cobori site-ul in rezultatele cautarilor sau ar putea duce la penalizarea acestuia de catre motoarele de cautare.
Adaugarea cuvintelor cheie in continut concomitent cu crearea paginilor web va ajuta la reducerea timpului folosit la schimbarea continutului site-ului pentru SEO.
Construirea de link-uri iti permite sa ai link-uri directionate catre alte site-uri credibile, care te vor ajuta sa obtii o pozitie mai buna in rezultatele cautarilor.
SEO are o importanta la fel de mare ca si conceptul de design al site-ului tau. Daca site-ul este proiectat cu SEO incorporat, paginile web vor incepe in curand sa fie plasate mai sus in rezultatele cautarilor si vor atrage mai multi utilizatori prin motoarele de cautare.


Site-uri atractive pentru motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare consta intr-o serie de lucruri precum continut, cuvinte cheie si tag-uri in titluri. Daca nu sunteti siguri cum sa implementati SEO, puteti consulta un serviciul profesionist de web design care va va ajuta sa creati un site cu SEO.
Motoarele de cautare vor continut relevant si original, alaturi de elemente vizuale potrivite, precum filmulete si imagini.


Atractivitatea vizuala si ierarhizarea
Web designerii buni cunosc importanta crearii unor site-uri atractive care tin cont de SEO. SEO iti permite sa obtii o pozitionare mai buna a site-ului tau pe internet. Atunci cand utilizatorii cauta produse care sunt disponibile pe site-ul tau, vor putea sa il vada de indata ce scriu cuvintele cheie, iar o pozitionare mai sus a site-ului tau va creste probabilitatea ca site-ul sa atraga mai multe click-uri.


Concluzie

Web designul este avantajos pentru afaceri, clienti si motoarele de cautare atunci cand site-ul nu este prea complex. Ideal este ca site-ul sa duca la linkurile si continutul de care au nevoie utilizatorii, oferind in acelasi timp oportunitatea de a atrage cat mai multi oameni.