Blog


Blog
8 Martie 2016, 17:57In Optimizare SEOBy Admin

4 motive de ce agentiile SEO nu pot garanta prima pagina pentru website

In ultima vreme este tot mai accentuata dorinta companiilor mari, a celor medii si a celor mici de a fi listate in Google pe prima pagina. Atunci cand incheie contracte cu agentii SEO de multe ori se solicita stipularea angajamentului de a aparea pe prima pagina Google. Insa trebuie sa stiti ca de fapt, agentiile SEO nu va pot garanta acest lucru, din mai multe motive pe care o sa le aflati un pic mai jos.

Din pacate sau din fericire, agentia SEO nu are nicio influenta asupra algoritmilor stabiliti de catre Google. Aceasta poata sa influenteze traficul pe website-ul dvs, sa va optimizeze website-ul, sa va garanteze anumite rezultate, dar nu poata sa va promita ca veti aparea pe prima pagina. Acest lucru presupune un efort indelungat de creare a SEO-ului organic.

Astfel de rezultate sunt foarte greu de obtinut, daca firma care contracteaza agentia SEO este o firma relativ noua pe piata si aceasta are un website creat recent.

O agenti buna de SEO se va concentra intotdeauna asupra optimizarii website-ului dvs, pentru a va aduce trafic relevant, la cresterea numarului de comenzi.

Activitatea se optimizare este una continua, iar rezultatele in asemenea caz de obicei incep sa apara pe termen mediu sau lung. E imposibil sa aveti asteptari enorme de la termenul de SEO si sa asteptati ca popularitatea website-ului dvs va creste extraordinar de mult.Indiferent, de rezultatele pe care vreti sa le obtineti in urma contractarii serviciilor SEO ale unei agentii, tineti minte ca intr-un timp foarte scurt si cu investitii minime, e imposibil de obtinut rezultate maxime. De aceea, cereti de la agentia web sa indeplineasca obiective reale, care o sa va ajute sa cresteti traficul de vizitatori pe website, dar si o sa va ajute in timp sa deveniti un site mai de incredere pentru Google.