Blog


Blog
25 Martie 2016, 18:11In Optimizare SEOBy Admin

3 pasi pentru a avea succes in SEO

Unul din primele taskuri ale companiilor mici care e strans legata cu prezenta online, este cum sa aveam succes pe partea de SEO. Pentru ca inainte de a receptiona clienti online care o sa cumpere, trebuie ca acesti clienti printr-o modalitatea miraculoasa sa va gaseasca. Tocmai de aceea, in articolul de mai jos, am hotarat sa va prezentam 3 pasi care o sa va asigure succesul.

SEO este o modalitate efectiva de promovare mai ales pentru cei care functioneaza preponderent in mediul online. Pentru ca de multe ori resursele financiare ale companiilor mici sunt mici Si pentru asta trebuie o solutie mai neobisnuita. Deci iata cei 5 pasi:

Cautarea cuvintelor cheie

E o buna metoda de a economisi resursele. Si pe langa cuvintele cheie evidente, incercati sa gasiti toate variantele de cuvinte cheie ce ar putea fi plasate in cautari. Aceasta o sa va ajute sa obtineti un loc mai bun in rankingul Google.Continutul care e sarac in cuvinte cheie niciodata nu este indexat de catre Google pe primele pagini. Deci, ca un specialist incepator in domeniul SEO trebuie sa Stiti:
– Titlul: desi cuvintele cheie din titlu o sa creasca concurenta, motoarele de cautare vor fi de partea voastra;
– Textul: incercati sa utilizati 2-3 cuvinte cheie in fiecare propozitie.

Optimizarea paginii

Paginile website-ului dvs trebuie sa fie la maximum optimizate. Optimizarea On-Page include:
– Meta-tagul titlului;
– Meta descrierea;
– Twitter Cards;
– Tagurie h1;

– Verificarea ca informatia sa nu se dubleze.

Optimizarea tehnica

Concentrati-va atentia pe elementele paginii, care puteti sa le depistati doare verificand codurile.

SEO tehnic include:
– Depistarea IP;


– Viteza wesbite-ului: paginile wesbite care se incarca foarte greu receptioneaza feedback negativ de la clienti. Astazi, viteza este unul dintre cei mai importanti factori ai succesului;

– Codurile de raspuns 301 Si 302. Cam atat pentru inceput, vom reveni cu un articol continuare, unde veti afla mai multe secrete despre cum sa faceti SEO corect pentru companiile mici. Succese.