Blog


Blog
6 Martie 2016, 17:34In E-CommerceBy Admin

Trenduri in materie de eCommerce pentru anul 2016

Magazinele internet sunt din ce in ce mai populare si se dezvolta, practic, cu viteza luminii. Acestea au ca scop principal sa ajute orice companie sau brand sa-si mareasca nivelul de conversie, iata de ce este nespus de interesant sa vorbim in urmatoarele randuri despre eCommerce, trenduri, dar si alte noutati interesante

Inca din 2015, smartphone-urile au devenit mai populare ca computerele, iar in anul 2016 se asteapta ca tranzactiile mobile vor creste pana la aproximativ 65%. Iar traficul pe eCommerce la inceput de 2017 va ajunge pana la cifra de 50%.

Pastrarea datelor. In firme procesul de culegere si salvare a datelor si informatiilor si-a crescut rentaabilitatea cu 60%. Incercati sa utilizati pentru acest proces aplicatia Predictive Analytics.

Tehnologii orientate catre clienti. Tehnologiile, continutul, produsele acum toate sunt orientate catre client pentru a creste volumul de vanzari si loialitatea consumatorilor. Aproximativ 80% dintre companii cred ca unul dintre asii principali este orientarea catre audienta tinta.

Diversificarea canalelor. Dupa statisticile Google, se stie ca aproximativ 80% dintre cumparatorii online, incep cumparatura pe un fel de dispozitiv si o termina pe un alt fel de dispozitiv.

Modernizarea magazinelor online, cat si a celor fizice. Cele fizice cuprinzand to mai multe elemente digitalizate.Toate trendurile in materie de eCommerce care ne asteapta in acest an, sunt necesare de a fi luat in considerare pentru a va promova si mai bine magazinele online si a fi gata sa dati lovitura cu noutati ce ar putea schimba tendintele pentru urmatorul an. Fiti mereu informati si aveti grija ca website-ul dvs sa fie la fel in ultimul pas cu moda si cu stilul de design preferat de consumatorii moderni. Doar satisfacand dorintele consumatorilor dvs si doar urmarindu-le in permanenta preferintele veti fi competitiv si veti fi preferat in detrimentul concurentilor dvs.